Het atelier van eva v.

Het atelier van eva v. - Eva Verbruggen | Tiliboo-afrobeat.com

... atelier van Eva V. neemt Eva je mee voor een inspiratiereis doorheen haar eigen kleurrijke huis en dat van een paar gelijkgestemde vrienden ... Het atelier van eva v. - 8,857 Photos - 8 Reviews - Arts ... ... . Deze interieurs geven de aanleiding tot doe-het-zelfprojecten die ze graag met je deelt. HET ATELIER VAN EVA V. home. werk. workshops. shop. blog. eva wie? filmpjes & downloads. More. Snel overzicht *Het atelier van Eva V* Prijs 24,95 ... Eva Verbruggen heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze is freelance handwerkster met een passie voor oude ambachten. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur. Als leerkracht beheerst ze ook de ... Het atelier van Eva V. - Eva Verbruggen | 9789058566164 ... ... . Ze is freelance handwerkster met een passie voor oude ambachten. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur. Als leerkracht beheerst ze ook de kunst van het lesgeven en g...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Verbruggen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het atelier van eva v..pdf

OMSCHRIJVING

Eva Verbruggen heeft van handwerken haar beroep gemaakt. Ze heeft een passie voor textiel, papier en de natuur. Ze blogt, verkoopt haar eigen werk in haar webshop, ontwerpt in opdracht voor bedrijven en magazines (Veritas, Libelle, Nest, La Maison Victor) maar geeft en organiseert ook workshops in haar atelier. In Het atelier van Eva V. neemt ze je mee voor een inspiratiereis doorheen haar eigen huis en dat van een paar vrienden. Deze interieurs geven de aanleiding tot doe-het-zelfprojecten die ze graag met je deelt. Van haken, borduren, punch needlen en weven tot haar bijzondere collecties, het zit er allemaal in. Met tips, aankoopadressen of websites.

Wil je het boek lezen?Het atelier van eva v. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Verbruggen. Lezen Het atelier van eva v. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN