Vertrouw mij!

Vertrouw mij! - none | Tiliboo-afrobeat.com

...en: alle werkwoordsvormen. Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans ... Vertrouw mij! door Jaap de Jong, Olga van Marion, Adriaan ... ... . "Vertrouw mij' (Trust Her) van Jessica Vallance is een thriller voor de fans van Clare Mackintosh, B.A. Paris en Ruth Ware. Charlotte is een pleaser, ze schept er groot genoegen in mensen te helpen. Dus wanneer ze in een steeg een bewusteloze man aantreft, beschouwt ze dat als haar finest hour en regelt ze dat hij in het ziekenhuis terechtkomt. 'Vertrouw mij' is het schoolvoorbeeld van een psychologische thriller. De lezer wordt vernuftig op het verkeerde been gezet en meerm ... bol.com | Vertrouw Mij, Elizabeth Berg | 9789044308358 ... ... . 'Vertrouw mij' is het schoolvoorbeeld van een psychologische thriller. De lezer wordt vernuftig op het verkeerde been gezet en meermaals verrast door overrompelende twists.'The Bookseller. Jessica Vallance woont en werkt in Bournemouth. Ze heeft gewerkt als scenarioschrijver en freelancejournalist. 'Vertrouw mij' is haar deb...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Vertrouw mij!.pdf

OMSCHRIJVING

Van de retorica van Aristoteles tot de lessen van Oprah, van climategate tot vox pop, van Odysseus tot Baudet. Motorbendes, boerkadragers, tattoobezitters, maar ook politici, kunstenaars, journalisten= We maken ons allemaal zorgen over hoe we door anderen worden gezien. Deskundig? Arrogant? Authentiek? Betrapt? Wie zijn imago goed wil verzorgen kan dat — in tijden van nepnieuws niet alleen met argumenten doen. Wat zijn goede excuses en hoe verleid je je publiek om naar je te luisteren?'Vertrouw mij!' is een verzameling korte, vlot leesbare essays over spraakmakende klassieke én fonkelnieuwe voorbeelden in onze cultuur, waarin een sterk imago een doorslaggevende impact heeft op succes in de liefde, in zaken, in de politiek. Een inspiratiebron voor wie beter wil begrijpen hoe we elkaar overtuigen, en welke ingenieuze technieken we inzetten om onze geloofwaardigheid te versterken. Het boek geeft voorbeelden van overtuigingskracht in toespraken, recht, reclame, vlogs, foto's, film, literatuur, beeldende kunst en muziek. En nee, reputatiekunstenaars als Trump en Clinton, Cicero en Goebbels ontbreken niet. En ja, ook Yuri van Gelder, Geert Wilders, Oprah Winfrey, The Stones, Herman Brusselmans en Ilja Leonard Pfeijffer laten zich van hun beste kant zien. En soms van hun slechtste.

Wil je het boek lezen?Vertrouw mij! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Vertrouw mij! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN