Tristan en Isolde (luisterboek)

Tristan en Isolde (luisterboek) - Jaap ter Haar | Tiliboo-afrobeat.com

...biedt zijn oom Mark aan om naar het vijandelijke Ierland te reizen ... Koning Arthur trilogie (e-Book) - luisterboeken-kopen.nl ... . Daar zal hij vragen om de hand de dochter van de koning. Een huwelijk tussen Koning Mark en Isolde zou een eind kunnen maken aan de bloedige oorlog tussen beide koninkrijken. De koningsdochter Isolde heeft tot nu toe iedere man geweigerd. Maar nu Isolde Tristan heeft ontmoet bloeit in haar hart een onweerstaanbare liefde op... Jaap ter Haar was uitzonderlijk goed in opnieuw vertellen van fascinerende legendes als Tristan en Isolde, Koning Arthur en Parcival. Van Koning Arthur werd in 2009 al een luisterboek gemaakt met de ... Tristan en Isolde | Luisterboeken downloaden bij Luisterrijk ... . Van Koning Arthur werd in 2009 al een luisterboek gemaakt met de stem van Job Schuring. Uitgegeven door: Rubinstein Audio Tristan en Isolde (luisterboek). Tristan bezit de kracht en de heldenmoed van zijn vader, maar uit zijn ogen straalt de edelmoedige liefde van z...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap ter Haar
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tristan en Isolde (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Tristan bezit de kracht en de heldenmoed van zijn vader, maar uit zijn ogen straalt de edelmoedige liefde van zijn moeder. Hij is een trouwe dienaar van Koning Mark in het land van Cornwallis. Koning Mark is hard als graniet, maar rechtvaardig. Tristan biedt zijn oom Mark aan om naar het vijandelijke Ierland te reizen. Daar zal hij vragen om de hand de dochter van de koning. Een huwelijk tussen Koning Mark en Isolde zou een eind kunnen maken aan de bloedige oorlog tussen beide koninkrijken. De koningsdochter Isolde heeft tot nu toe iedere man geweigerd. Maar nu Isolde Tristan heeft ontmoet bloeit in haar hart een onweerstaanbare liefde op…Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Tristan en Isolde (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap ter Haar. Lezen Tristan en Isolde (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN