De vrouwen van Fred

De vrouwen van Fred - Tineke Beishuizen | Tiliboo-afrobeat.com

...uwen van Fred (Paperback). Het is tien jaar na de moord op hun gemeenschappelijke vriend Fred, en Tess, Caroline en Minke zijn nog steeds ... De vrouwen van Fred eBook door Tineke Beishuizen ... ... ... Geschreven bij De vrouwen van Fred. Het is al een paar jaar geleden dat ik het boek over Fred las, moest af en toe wel graven in mijn herinneringen. Dit boek is leuker als je 'Wat doen we met Fred' hebt gelezen maar dan is het ook echt leuk. Tieneke schrijft alsof ze er zelf bij is geweest, denk dat het ook zo is. FRED is een initiatief van Inge Geessinck en Helma Hoving. Vrouwen met een liefde voor de auto of motor. Cabrio's, cultuur, natuur, aut ... De vrouwen van Fred van Tineke Beishuizen | Boek en ... ... . FRED is een initiatief van Inge Geessinck en Helma Hoving. Vrouwen met een liefde voor de auto of motor. Cabrio's, cultuur, natuur, autorijden, culinaire genieten en ongedwongen gezelligheid. Dit komt allemaal samen in FRED. Eens per jaar...

INFORMATIE

AUTEUR
Tineke Beishuizen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vrouwen van Fred.pdf

OMSCHRIJVING

De doden laten me niet met rust, niet zolang ik zelf nog leef. Ze kijken me aan, praten tegen me en stellen vragen waarop ik toen ze nog leefden het antwoord al niet wist, en nu achteraf nog minder. Na de dood van Fred en Vera, twee vrienden uiteen ver verleden, heeft Tess haar leven weer opgepakt en zich op een schrijfcarrière gestort. Haar eerste thriller is een doorslaand succes geworden, maar nu worstelt ze met haar nieuwe boek. Als de dochter van Vera na tien jaar opduikt en aandringt op een reünie met de vier overgebleven vriendinnen van haar overleden moeder, komt de inspiratie voor een nieuw boek uit onverwachte hoek. Tineke Beishuizen debuteerde in 2005 met de roman Als zand door mijn vingers, gevolgd door diverse bestsellers. De vrouwen van Fred is het afzonderlijk te lezen vervolg op Wat doen we met Fred? waarvan meer dan 70.000 exemplaren werden verkocht.

Wil je het boek lezen?De vrouwen van Fred in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tineke Beishuizen. Lezen De vrouwen van Fred Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN