De extra les

De extra les - A. MacAllen | Tiliboo-afrobeat.com

...ra les 1e druk is een boek van A. MacAllen uitgegeven bij Christofoor ... PDF extra - zwijsen.info ... . ISBN 9789062388967 VERENIGING van vrijescholen Na vele jaren is nu dan eindelijk een Nederlandse vertaling beschikbaar van het unieke en baanbrekende werk van Audrey McAllen. De leerlingbegeleiding bij Extrales wordt verzorgd door ervaren docenten. Er wordt individueel en in kleine groepen gewerkt, zodat elke leerling ruime aandacht krijgt. Onze begeleiding is erop gericht, om de leerlingen met zelfvertrouw ... eXtra Les | Encora - Stedelijk Onderwijs ... . Onze begeleiding is erop gericht, om de leerlingen met zelfvertrouwen zelfstandig hun schoolwerk te laten uitvoeren. De extra les Oefeningen om kinderen te helpen die moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen. Boeken / Opvoeding en onderwijs / Pedagogie / onderwijs / De extra les. auteur: Audrey McAllen prijs: € 25,50 bestellen: Voeg toe aan winkelwag...

INFORMATIE

AUTEUR
A. MacAllen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De extra les.pdf

OMSCHRIJVING

De extra les 1e druk is een boek van A. MacAllen uitgegeven bij Christofoor. ISBN 9789062388967 VERENIGING van vrijescholenNa vele jaren is nu dan eindelijk een Nederlandse vertaling beschikbaar van het unieke en baanbrekende werk van Audrey McAllen. Vanaf het verschijnen van de eerste Engelstalige editie van het boek The Extra Lesson in oktober 1974 hebben collega's over de hele wereld de onschatbare waarde van dit boek onderkend. Audrey McAllen heeft als eerste gewezen heeft op wegen en mogelijkheden om te werken aan de motorische en neurologische ontwikkeling van kinderen, die ten grondslag ligt aan de leerprocessen. Ook wetenschappers en therapeuten hebben inmiddels op het belang van deze ontwikkeling gewezen. De concrete bewegingsoefeningen, tekenen schilderoefeningen ondersteunen het leren van zowel kleuters en leerlingen in het basisonderwijs als in het voortgezet onderwijs.In een tijd waarin bewegen en een gezonde ontwikkeling van de mens opnieuw volop in de belangstelling staan, is deze uitgave een zeer waardevolle bron van inspiratie voor remedial teachers, leerkrachten en andere ge eresseerden.

Wil je het boek lezen?De extra les in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. MacAllen. Lezen De extra les Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN