Als ik jou + DVD

Als ik jou + DVD - Annemie Decavele | Tiliboo-afrobeat.com

... jou + DVD 1e druk is een boek van Helga van Loo uitgegeven bij Maklu ... Hoe kan ik dvd kopieeren naar mijn harde schijf? - GoeieVraag ... . ISBN 9789044125337 Over het boek: Dit boek laat anderstaligen kennismaken met Nederlandstalige po zie. De auteurs verzamelden gedichten van een twintigtal schrijvers uit Vlaanderen en Nederland. Bij elk gedicht staan leuke, speelse en creatieve opdrachten. Ik vind het heel naar en het einde is triest. Het is jammer dat het zo met haar afloopt. Ik denk dat deze film wel kan helpen om mensen met de borderline-pe ... Vind ik ook van jou in Cd's en Dvd's op Marktplaats ... . Ik denk dat deze film wel kan helpen om mensen met de borderline-persoonlijkheiddsstoornis beter te begrijpen, omdat je als kijker haast in Reza's hoofd kruipt. Ik vind "Ik ook van jou" een heel mooie film en nog beter dan het boek van Ronald Giphart. 963 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met ik ook van jou! Tweedehands en nieuwe CD's en DVD's aangeboden en gezocht op Mar...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemie Decavele
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Als ik jou + DVD.pdf

OMSCHRIJVING

Als ik jou + DVD 1e druk is een boek van Helga van Loo uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044125337 Over het boek:Dit boek laat anderstaligen kennismaken met Nederlandstalige po zie. De auteurs verzamelden gedichten van een twintigtal schrijvers uit Vlaanderen en Nederland. Bij elk gedicht staan leuke, speelse en creatieve opdrachten. Op de bijgevoegde gratis dvd kun je alle gedichten horen en zien. Als ik jouis zowel voor beginnende als voor gevorderde taalleerders geschikt. De meeste opdrachtende ene al wat makkelijker dan de anderezijn bruikbaar in alle niveaus van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen.

Wil je het boek lezen?Als ik jou + DVD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemie Decavele. Lezen Als ik jou + DVD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN