365 Bijbelverhalen om zelf te lezen

365 Bijbelverhalen om zelf te lezen - Vrouwke Klapwijk | Tiliboo-afrobeat.com

...5 Bijbelverhalen om zelf te lezen' is een kinderbijbel voor elke dag ... 365 bijbelverhalen om zelf te lezen - Klapwijk, Vrouwke ... . De Bijbel komt tot leven in deze kinderbijbel met prachtige illustraties. Elke dag begint met een bijbeltekst, waarna het verhaal volgt. Alle bekende en minder bekende verhalen worden voor kinderen naverteld. Vrouwke Klapwijk bewerkte 365 bijbelverhalen voor kinderen vanaf 7 jaar om zelf te lezen. Ze maakte voor deze kleurrijke bijbel gebruik van de teksten van de Bijbel in Gewone Taal. Koning Hizkia is ziek. De profeet Jesaja komt op bezoek en zegt: ' ... 365 bijbelverhalen om zelf te lezen - 9789026621680 - De ... ... . Koning Hizkia is ziek. De profeet Jesaja komt op bezoek en zegt: 'God zegt dat u niet beter wordt, regel alvast wat er na uw dood moet gebeuren'. 365 Bijbelverhalen om zelf te lezen is een kinderbijbel voor elke dag. De Bijbel komt tot leven in deze kinderbijbel met prachtige illustraties. Elke dag begint met een bijbeltekst, waarna het ... Producten - 365 bijbelverhalen om zelf te lezen . Winkelwagen 0 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Vrouwke Klapwijk
DIMENSIE
3,5 MB
BESTANDSNAAM
365 Bijbelverhalen om zelf te lezen.pdf

OMSCHRIJVING

'365 Bijbelverhalen om zelf te lezen' is een kinderbijbel voor elke dag. De Bijbel komt tot leven in deze kinderbijbel met prachtige illustraties. Elke dag begint met een bijbeltekst, waarna het verhaal volgt. Alle bekende en minder bekende verhalen worden voor kinderen naverteld. Vrouwke Klapwijk maakte hiervoor gebruik van de 'Bijbel in Gewone Taal', en dat maakt deze bijbel heel geschikt voor kinderen om zelf te lezen.

Wil je het boek lezen?365 Bijbelverhalen om zelf te lezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vrouwke Klapwijk. Lezen 365 Bijbelverhalen om zelf te lezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN