The art of pasta

The art of pasta - Lucio Galletto | Tiliboo-afrobeat.com

...of pasta (Hardcover). Pasta de basis én het hart van de Italiaanse keuken- Meer dan 160 authentieke pastarecepten - Regionale klassiekers en ... The Art of Pasta by Lucio Galletto - Penguin Books Australia ... ... Let The Art of Pasta take you on an inspiring tour through the history and regions of Italy with over 160 authentic recipes - and fall in love with pasta all over again. The 2018 updated edition includes: - More than 50 recipes suitable for vegetarians - Suggestions for pastas best served in summer and in winter The art of pasta. Met dit pastaboek maakt u zelf de lekkerste pasta en de perfecte cannelloni. Bereid een klassieke Bolognesesaus of een overheerlijke pesto ... The Art of Pasta: Galletto, Lucio, Dale, David: Amazon.com ... ... . Met dit pastaboek maakt u zelf de lekkerste pasta en de perfecte cannelloni. Bereid een klassieke Bolognesesaus of een overheerlijke pesto of waag u aan een tot de verbeelding sprekend gerecht als gnocchi van rode biet met pancetta en geitenkaas. For more than 35 years, Lucio Galletto has been serving pasta in his multi award-winning restaurant in...

INFORMATIE

AUTEUR
Lucio Galletto
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
The art of pasta.pdf

OMSCHRIJVING

Pasta de basis én het hart van de Italiaanse keuken- Meer dan 160 authentieke pastarecepten - Regionale klassiekers en vernieuwende, hedendaagse gerechten - Unieke combinatie van Italiaanse toprecepten, prachtige foto's en sfeervolle illustraties - De Italiaanse keuken is onverminderd populair in Nederland - Een schitterend boek dat je niet mag missenEen boek waar elke pastaliefhebber van gaat watertanden.Pastagerechten vormen niet alleen de ziel van de Italiaanse keuken, maar zijn ook geliefd en onmisbaar in vele Nederlandse huishoudens, getuige het niet-aflatende succes van pastakookboeken. In deze nieuwe pastabijbel The Art of Pasta staan niet alleen duidelijke recepten voor het zelf maken van de lekkerste pasta en de perfecte gnocchi, maar ook klassieke sauzen als bolognese naast tot de verbeelding sprekende gerechten als cannelloni met konijn en artisjokken. Dit boek laat elke pastaliefhebber watertanden en is dankzij de prachtige foto's van Anson Smart en bijzondere illustraties van kunstenaar Luke Sciberras bovendien een feest voor het oog.LUCIO GALLETTOverstaat als geboren Italiaan en restauranthouder in Sydney (Australië) de kunst van het pastamaken als geen ander. Daarnaast is Galletto ook een groot kunstliefhebber en hangen er in zijn restaurant meer dan vijfhonderd kunstwerken. Hij schreef al eerder kookboeken en won daarmee verschillende prijzen.DAVID DALE is een vriend van Lucio en schrijft als journalist voor onder meer The Sydney Morning Herald. Ook Dale heeft al verschillende (kook)boeken op zijn naam staan.

Wil je het boek lezen?The art of pasta in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucio Galletto. Lezen The art of pasta Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN