Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot

Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot - Valentin Tomberg | Tiliboo-afrobeat.com

...itaties op de Grote Arcana van de Tarot zijn brieven gericht aan een onbekende vriend ... ABC Boekenservice - meditaties op de grote arcana van de ... ... . Deze onbekende vriend is een ieder die bereid is de brieven te lezen en daarmee, vanuit de zekerheid van de innerlijke ervaring die het meditatieve lezen met zich meebrengt, zal gaan begrijpen wat Christelijk Hermetisme is. De Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot zijn brieven gericht aan een onbekende vriend. Deze onbekende vriend is een ieder die bereid is de brieven te lezen en daarmee, va ... Tarot | Grote Arcana | Online Orakels ... . Deze onbekende vriend is een ieder die bereid is de brieven te lezen en daarmee, vanuit de zekerheid van de innerlijke ervaring die het meditatieve lezen met zich meebrengt, zal gaan begrijpen wat Christelijk Hermetisme is. De Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot zijn brieven gericht aan een onbekende vriend. Deze onbekende vriend is een ieder die bereid is de brieven te lezen en daarmee, vanuit de zekerheid van de innerlijke ervaring die het meditatieve lezen met zich meebrengt, zal gaan begrijpen wat Christelijk Hermetisme is. Een Grote Arcana k...

INFORMATIE

AUTEUR
Valentin Tomberg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot.pdf

OMSCHRIJVING

De Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot zijn brieven gericht aan een onbekende vriend. Deze onbekende vriend is een ieder die bereid is de brieven te lezen en daarmee, vanuit de zekerheid van de innerlijke ervaring die het meditatieve lezen met zich meebrengt, zal gaan begrijpen wat Christelijk Hermetisme is.De 22 brieven zijn eigenlijk 22 geestelijke oefeningen die de lezer in staat stellen zich mee te laten voeren in de stroom van de levende Traditie. In de verkenning van de symboliek van de 22 grote Arcana (geheimen) van de Tarot openbaren zich gaandeweg de in de Arcana verborgen kosmische principes en goddelijke wijsheid.De uitzonderlijke eruditie van Valentin Tomberg, zijn associatieve denkstijl en zijn beeldende manier van schrijven zorgen voor een stimulerende gelaagdheid. Dat maakt dit werk essentieel, interessant en toegankelijk voor de zoeker op het gebied van religie en spiritualiteit.Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot verschijnt in drie delen.Dit deel bevat de eerste acht brieven.

Wil je het boek lezen?Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Valentin Tomberg. Lezen Meditaties op de Grote Arcana van de Tarot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN