Tot dienen geroepen

Tot dienen geroepen - Antoine Bodar | Tiliboo-afrobeat.com

...dienen geroepen pleit Antoine Bodar voor herwaardering van werkelijke spiritualiteit ... Tot dienen geroepen | Reinders Oisterwijk B.V. ... . De mens is niet goddelijk en God huist niet alleen tussen en in de mensen maar vooral boven hen. De christen zou de gemakzuchtige spiritualiteit achter zich moeten laten en moeten terugkeren naar het bidden, naar lezing van Bijbel en viering van liturgie, naar afzien van zichzelf en uitzien naar God. Tot dienen geroepen. Onze huidige maatschappij kenmerkt zich door wat men met een containerbegrip 'spir ... E-book: Tot dienen geroepen - Antoine Bodar - 9789026323386 ... . Onze huidige maatschappij kenmerkt zich door wat men met een containerbegrip 'spiritualiteit' noemt. De mens waant zich God en sprokkelt allerlei aangenaams bijeen uit de schappen van de esoterie en de religie. Maar dat verschaft hem enkel een instant tevredenheid en maakt hem zelfgenoegzaam. In Tot dienen geroepen pleit Antoine Bodar voor herwaardering van werkelijke spiritualiteit. De mens is niet goddelijk en God huist niet alleen tussen en in de m...

INFORMATIE

AUTEUR
Antoine Bodar
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Tot dienen geroepen.pdf

OMSCHRIJVING

Onze huidige maatschappij kenmerkt zich door wat men met een containerbegrip "spiritualiteit' noemt. De mens waant zich God en sprokkelt allerlei aangenaams bijeen uit de schappen van de esoterie en de religie. Maar dat verschaft hem enkel een instant tevredenheid en maakt hem zelfgenoegzaam. In Tot dienen geroepen pleit Antoine Bodar voor herwaardering van werkelijke spiritualiteit. De mens is niet goddelijk en God huist niet alleen tussen en in de mensen maar vooral boven hen. De christen zou de gemakzuchtige spiritualiteit achter zich moeten laten en moeten terugkeren naar het bidden, naar lezing van Bijbel en viering van liturgie, naar afzien van zichzelf en uitzien naar God. Ware spiritualiteit is allereerst te vinden in de Bijbel. De mens is tot liefde geboren en daarom tot dienen geroepen.

Wil je het boek lezen?Tot dienen geroepen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoine Bodar. Lezen Tot dienen geroepen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN