Privé-domein 65 - Brieven

Privé-domein 65 - Brieven - Stendhal | Tiliboo-afrobeat.com

...omein 65 - Brieven (Paperback). Weinig schrijvers uit de negentiende eeuw blijven zo fris en onaangetast door de tijd als Stendhal ... privé-domein; Lot met 8 werken - Stendhal - Jean Paul ... ... . Hij is bij... Privé-domein 113 - Brieven (Paperback). Toergenjev was een vlot, virtuoos, onvermoeibaar brievenschrijver, een auteur die gewoon was in zijn brieven een... Privé-domein (ook wel met twee hoofdletters geschreven: Privé-Domein) is een Nederlandse autobiografische reeks van Uitgeverij De Arbeiderspers, grotendeels samengesteld door Martin Ros.De reeks, die werd begonnen in 1966, omvat autobiografieën en egodocumenten uit allerlei landen, met uitzondering van enkele del ... Privé-domein - De Zondvloed ... .De reeks, die werd begonnen in 1966, omvat autobiografieën en egodocumenten uit allerlei landen, met uitzondering van enkele delen uit de beginperiode, vooral van literaire schrijvers. Privé-domein 65 - Brieven. 25,99. Verkoop door bol.com In winkelwagen Advertentie. Over de serie Prive-domein. Bij bol.c...

INFORMATIE

AUTEUR
Stendhal
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Privé-domein 65 - Brieven.pdf

OMSCHRIJVING

Weinig schrijvers uit de negentiende eeuw blijven zo fris en onaangetast door de tijd als Stendhal. Hij is bij uitstek de hartstochtelijke en uiterst persoonlijke verwoorder van het nieuwe levensgevoel aan het einde van de achttiende eeuw, die met de Franse revolutie en het rationalisme de doorbraak vormt van een nieuwe tijd.De enorme hoeveelheid autobiografisch materiaal die hij naliet -dagboeken, brieven, bespiegelingen, aforismen- heeft hij zelf eens de geschiedenis van mijn hart genoemd. Die geschiedenis vindt men direct en treffend terug in zijn brieven, waaruit Joyce & Co. een keuze gemaakt hebben. Zij geven een indringend beeld van Stendhals bezigheden, nieuwsgierigheid, neerslachtigheid en telkens weer opvlammende literaire en amoureuze bezetenheid.

Wil je het boek lezen?Privé-domein 65 - Brieven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stendhal. Lezen Privé-domein 65 - Brieven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN