List en leugen

List en leugen - Maria Konnikova | Tiliboo-afrobeat.com

... leugens. In Ketterdam is alles te koop, als je maar bereid bent om te betalen ... Boek: List en leugen | KIJK Magazine ... . Niemand weet dat beter dan crimineel wonderkind Kaz Brekker. En dan krijgt hij een opdracht aangeboden die weliswaar levensgevaarlijk is, maar hem meer geld oplevert dan hij ooit had kunnen dromen. Hij kan het alleen niet in zijn eentje… Kaz vertrekt uiteindelijk met een team dat op het eerste gezicht een ... List en leugen geeft inzicht in waarom we oplichters vertrouwen, waarom we ze zo graag willen geloven en zo beïnvloedbaar kunnen zijn, en geeft ons gereedschap in handen om ons tegen toekomstige zwendelpraktijken te wapenen. Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Zwierig en helder s ... List en leugen - Maria Konnikova - 9789045032467 | Bruna.nl ... . Toon meer Toon minder. Lees de eerste pagina's. Reviews. Zwierig en helder spreidt Konnikova in List en leugen de pauwenwaaier voor ons uit, het duizend-ogenspel. Zo verbijsterend kan bedrog zijn. Verleidelijk, kleurrijk en vol onalledaags...

INFORMATIE

AUTEUR
Maria Konnikova
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
List en leugen.pdf

OMSCHRIJVING

Bedriegers en zwendelaars zijn er te over, maar meesteroplichters - zoals Bernie Madoff, Lance Armstrong, Diederik Stapel - zijn dunner gezaaid. Het zijn charmante persoonlijkheden, kunstenaars in het overreden, die op geraffineerde wijze het vertrouwen weten te winnen. Hoe doen ze het? Wat bepaalt hun succes? En hoe komt het dat wij erin trappen, keer op keer? In dit boek ontleedt Maria Konnikova de verschillende vormen van bedrog - van miljoenenfraudes tot skimming - en beschrijft vanuit psychologische, neurologische en biologische invalshoeken wat al deze oplichters met elkaar gemeen hebben en hoe zij hun slachtoffers in de val lokken. List en leugen geeft inzicht in waarom we oplichters vertrouwen, waarom we ze zo graag willen geloven en zo beïnvloedbaar kunnen zijn, en geeft ons gereedschap in handen om ons tegen toekomstige zwendelpraktijken te wapenen.

Wil je het boek lezen?List en leugen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria Konnikova. Lezen List en leugen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN