De laatste tempelridder

De laatste tempelridder - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

...ste Tempelridder (Onbekende bindwijze). Engeland in de veertiende eeuw ... Boekwinkeltjes.nl - Jecks, M. - De laatste Tempelridder ... . Na twee jaar van overvloedige regenval en misoogsten, maken roversbenden... De laatste tempelridder. Na twee jaar van overvloedige regenval en misoogsten maken roversbenden het platteland van Devonshire onveilig. De baljuw van... Lees meer over Baldwin en Simon: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam. Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. 4.7. van de 5. A ... De laatste tempelridder eBook door Michael Jecks ... ... . Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. 4.7. van de 5. Aantal reviews: 3. 0. 0. 0. 1. 2. geweldig boek. De laatste grootmeester van de Tempeliers wa...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De laatste tempelridder.pdf

OMSCHRIJVING

Na twee jaar van overvloedige regenval en misoogsten maken roversbenden het platteland van Devonshire onveilig. De baljuw van Lydford Castle staat machteloos. Als op een dag het verkoolde lijk van Harold Brewer wordt gevonden, ziet hij geen aanleiding om te denken aan moord.Maar sir Baldwin denkt er anders over. Hij gaat op onderzoek uit en al snel stapelen de bewijzen van moord zich op. En dan wordt er nog een tweede afschuwelijke moord gepleegdIn zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees meer over sir Baldwin en Simon: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?De laatste tempelridder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen De laatste tempelridder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN