Composteren en kringlooptuinieren

Composteren en kringlooptuinieren - Ivo Pauwels | Tiliboo-afrobeat.com

...eren - kringlooptuinieren Compost, jouw smaakmaker! ... Composteren als onderdeel bij het kringlooptuinieren ... ... Hij kan gevraagd worden door inwoners, scholen en geïnteresseerde verenigingen om hen te helpen de stroom organisch afval te beperken en eventueel op locatie te verwerken (thuiscomposteren, afvalarm tuinieren). Composteren en kringlooptuinieren (Paperback). Met recyclagemateriaal kun je alle kanten op, ook in de tuin!;;;Ivo Pauwels vertelt je het alfa en omega... Home → Duurzaam leven → Composteren → Krin ... Composteren en kringlooptuinieren - Gemeente Bierbeek ... ... Home → Duurzaam leven → Composteren → Kringlooptuinieren. Kringlooptuinieren. Kringlooptuinieren is tuinieren op een manier die minder groenafval veroorzaakt. Het is terzelfdertijd ook milieuvriendelijk, want er wordt gekozen voor producten en technieken die de natuur geen schade berokkenen. Composteren en kringlooptuinieren. Milieuvriendelijk, duurzaam en ecologisch tuinieren ... Leer composteren, het is makkelijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivo Pauwels
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Composteren en kringlooptuinieren.pdf

OMSCHRIJVING

Met recyclagemateriaal kun je alle kanten op, ook in de tuin!;;;Ivo Pauwels vertelt je het alfa en omega van het 'kringlooptuinieren': hoe verwerk je 'afval' tot compost, waarom en hoe moet je mulchen, hoe knutsel je een mooie omheining of een handige ondersteuning voor je planten van takken of ander kringloopmateriaal...;;;Een handig, eigentijds boekje voor de hobbytuinier én de compostmeester die milieuvriendelijk en verantwoord wil tuinierenMet dit praktische boek wil de Vlaamse Compostorganisatie, Vlaco vzw, en auteur Ivo Pauwels aan elke tuinier kringlooptechnieken aanreiken die het tuinafval drastisch verminderen. In het kringlooptuinieren worden snoeihout, blad, grasmaaisel, puin en nog zoveel meer veranderd in boeiend kringloopmateriaal dat nuttig en creatief in de tuin kan worden gebruikt. Knuppelpaden van dik snoeihout, allerlei mooie ornamenten, maar ook takkenrillen en geweven afsluitingen van snoeihout, klimsteunen, beestjeshotels en puintuinen passeren de revue. Composteren, mulchmaaien, aangepaste tuinontwerpen, plantkeuze en onderhoud, mulchen en hakselen en tal van andere kringlooptechnieken geven u de kans arbeidsarm, budgetvriendelijk en natuurlijk te tuinieren. En deze kringlooptechnieken zijn in alle types siertuinen en moestuinen toe te passen!

Wil je het boek lezen?Composteren en kringlooptuinieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivo Pauwels. Lezen Composteren en kringlooptuinieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN