Wijnbouwers in België

Wijnbouwers in België - Dirk de Mesmaeker | Tiliboo-afrobeat.com

...ouw die in België tijdens de Middeleeuwen floreerde en verdween in de 16 de eeuw, werd sinds 1960 nieuw leven ingeblazen ... Alle Belgische wijnen op één website - Steps ... .. Aan beiden zijden van de landsgrens zijn wijnbouwers gepassioneerd actief, mede aangemoedigd door de gunstige klimatologische evolutie. Geteelde druiven in België zijn onder andere Müller-Thurgau, Kerner, Pinot gris, Chardonnay, Pinot noir, Pinot blanc, Riesling en Auxerrois blanc. Er zijn een tiental (semi-)professionele wijnbouwers in België. In België kent men de wijnclassificatie V.Q.P.R.D., V ... BeNeVit advies voor de wijnbouw - Home ... . Er zijn een tiental (semi-)professionele wijnbouwers in België. In België kent men de wijnclassificatie V.Q.P.R.D., Vin de Qualité Produit dans une Région Déterminée. Wijn gebotteld in België Ten slotte is er dan wijn waarop die geen van voorgaande benamingen mag voeren. Dit is veelal buitenlandse wijn die enkel in België gebotteld werd. Dergelijke wijn mag ook geen enkele verwijzing naar een plaats streek of regio ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk de Mesmaeker
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wijnbouwers in België.pdf

OMSCHRIJVING

Wijn van bij ons. De Belgische wijnbouw zit in de lift. De kwaliteit van de Belgische wijnen stijgt ieder jaar en telkens komen er nieuwe wijnbouwers bij. Dit boek brengt het verhaarl van de beste Belgische wijnmakers.Het is tevens een praktische gids met veel nuttige informatie over de wijndomeinen en de wijnen die er gemaakt worden. Daarnaast bevat dit boek ook boeiende proefnotities van bijna honderd Belgische wijnen.

Wil je het boek lezen?Wijnbouwers in België in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk de Mesmaeker. Lezen Wijnbouwers in België Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN