National Geographic Reisgids - China

National Geographic Reisgids - China - National Geographic Reisgids | Tiliboo-afrobeat.com

...al Geographic Reisgids China is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden ... Reisgidsen China - Reisboekwinkel ... . De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land. De National Geographic reisgids China, is de ideale reispartner, met veel foto's en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips. National Geographic Reisgids China is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaar ... Reisgids China. Dit zijn de beste reisgidsen over China ... . National Geographic Reisgids China is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. National Geographic Reisgids Griekenland is een exclusieve gids met sublieme fotografie . 25, 99. Meer informatie....

INFORMATIE

AUTEUR
National Geographic Reisgids
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
National Geographic Reisgids - China.pdf

OMSCHRIJVING

De National Geographic reisgids China, is de ideale reispartner, met veel foto's en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.National Geographic Reisgids China is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.Bezoek met deze National Geographic Reisgids China de Verboden Stad, de Chinese Muur, de terracottalegers van Xi'an, of de heilige boeddhistische bergen en afgelegen kloosters. Beklim de spectaculaire Huangshan-berg en overnacht in een Hakka-tulou. Of maak een wandeling door Tsim Sha Tsui, een tocht per boot over de rivier de Li en ga buiten de gebaande paden naar de oude ommuurde stad Pingyao, het Woud van Steen en het eiland Gulangyu.De uitgebreide kennismaking met China, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Wil je het boek lezen?National Geographic Reisgids - China in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur National Geographic Reisgids. Lezen National Geographic Reisgids - China Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN