Literatuur en geneeskunde - Een wondere wereld

Literatuur en geneeskunde - Een wondere wereld - none | Tiliboo-afrobeat.com

...r en geneeskunde - Een wondere wereld (Paperback) ... Sterren en planeten (Wondere wereld) door Mack ... . Ze kunnen zoveel tegenwoordig! Niets wat in de geneeskunde zo uitnodigt tot bewonderende... Daarnaast is er een graphic novel getiteld Sirenes van de hand van Floris Tilanus. Deze graphic novel is geënt op de lezing van Thomas Insel tijdens De anatomische les. Eerder verscheen Een wondere wereld, het jaarlijkse Literatuur en geneeskunde boek, dit jaar over techniek en geneeskunde. Hier is de inhoudsopgave; en hier het voorwoord ... Een wondere wereld: medische techniek in fictie Literatuur ... ... . Hier is de inhoudsopgave; en hier het voorwoord. Ziekte door andere ogen/Disease through other eyes. 1 juni 2020. nieuwe entries. 29 april 2020. Vier nieuwe titels De ziekten van kinderen waarmee een huisarts in zijn spreekkamer het meest wordt geconfronteerd zijn virale infecties, specifiek leeftijdsgebonden aandoeningen - zoals huilbaby"s ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Literatuur en geneeskunde - Een wondere wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Ze kunnen zoveel tegenwoordig! Niets wat in de geneeskunde zo uitnodigt tot bewonderende kreten als het technische deel ervan. Het is met recht "een wondere wereld'; een wereld waar de buitenstaander weinig van begrijpt; ogenschijnlijk tovenarij maar dan wel op wetenschappelijke grondslag. Hier hebben de knapste koppen middelen ontwikkeld met de meest bijzondere resultaten: een miraculeuze genezing, en als dat niet kan verzachting van het lijden of het draaglijk maken van het alledaags bestaan. Maar bijzonder is vooral ook de mogelijkheid tot verlenging van het leven en misschien zelfs meer dan dat; in de medische techniek zit ook altijd ergens de belofte van onsterfelijkheid verscholen.Geen wonder dus dat medische techniek ook in romans en films vaak aan de orde komt.In dit boek worden deze romans en films besproken door medici, literatuurwetenschappers, ethici en journalisten.

Wil je het boek lezen?Literatuur en geneeskunde - Een wondere wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Literatuur en geneeskunde - Een wondere wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN