In oorlogstijd

In oorlogstijd - Stijn Streuvels | Tiliboo-afrobeat.com

...ei 2020 heeft Stichting Kudelstaart in Oorlogstijd (SKiO) het boek Kudelstaart in Oorlogstijd gepubliceerd ... Burgemeesters in oorlogstijd. - Uitgeverij Balans ... . Tijdens een besloten officiële ceremonie en in aanwezigheid van de burgemeester, van de auteur en van de initiatiefnemer van het project, werd het eerste exemplaar gepresenteerd. Doetinchem in oorlogstijd. 1,095 likes · 10 talking about this · 1 was here. Public & Government Service Bij de tentoonstelling verschijnt het gelijknamige boek De Zaanstreek in oorlogstijd van auteur Erik Schaap. Met bijna tweehonderd foto's die nog niet eerder gepubliceerd zijn werpt het boek een nieuw zicht op de ... De Zaanstreek in oorlogstijd - Zaans Museum ... . Met bijna tweehonderd foto's die nog niet eerder gepubliceerd zijn werpt het boek een nieuw zicht op de Zaanstreek in de donkerste dagen van de twintigste eeuw. Vorige maand ontving de stichting Urk in Oorlogstijd twee laptops. De laptops zijn geschonk...

INFORMATIE

AUTEUR
Stijn Streuvels
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
In oorlogstijd.pdf

OMSCHRIJVING

?In zijn oorlogsdagboek registreert Streuvels wat er zich in en rond het West-Vlaamse Ingooigem afspeelt en geeft commentaar doorspekt met filosofische beschouwingen. Anders dan voor het eerste deel (1914), dat gebaseerd is op de boekdeeltjes die in 1915-1916 door Streuvels zelf werden gepubliceerd, werd voor dit tweede deel (1915-1918) vertrokken van het originele manuscript, dat berust in het Letterenhuis in Antwerpen. Het bestaat uit getypte tekst en uit tekst geschreven op de keerzijde van allerlei kladblaadjes. Bovendien - en hierin ligt een belangrijk element van de meerwaarde van deze editie - kunnen we ook de tekst geven van het dagboekgedeelte van februari tot augustus 1915. Dat werd tot nog toe nooit gepubliceerd.

Wil je het boek lezen?In oorlogstijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stijn Streuvels. Lezen In oorlogstijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN