Het Medicijnwiel-Werkboek

Het Medicijnwiel-Werkboek - K. Meadows | Tiliboo-afrobeat.com

...icijnwiel - werkboek is een toegankelijk handboek voor persoonlijke ontwikkeling, dat de rijke traditie van het indiaanse medicijnwiel combineert met inzichten uit het Oosten en Europa ... Symbolen en hun betekenis Jack Tresidder - Te koop ... ... . Praktische oefeningen en uitdagende opdrachten zetten de gebruiker op het spoor van een reis naar groter zelfinzicht en meer kennis. Het Medicijnwiel-Werkboek (Paperback). In de Noord - Amerikaanse traditie betekende 'medicijn' meer dan het behandelen van een lichamelijke aandoening.... Het medicijnwiel - werkboek is een toegankelijk handboek voor persoonlijke ontwikkeling, dat de rijke traditie van het indiaanse medicijnwiel combineert met inzichten uit het Oost ... Het medicijnwiel-werkboek - Kenneth Meadows, Wim van Der ... ... .... Het medicijnwiel - werkboek is een toegankelijk handboek voor persoonlijke ontwikkeling, dat de rijke traditie van het indiaanse medicijnwiel combineert met inzichten uit het Oosten en Europa. Praktische oefen...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Meadows
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Medicijnwiel-Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

In de Noord - Amerikaanse traditie betekende 'medicijn' meer dan het behandelen van een lichamelijke aandoening. Het werd beschouwd als een unieke bron van kennis en vitale kracht die de gekwelde ziel beter kon maken. Het medicijnwiel - werkboek is een toegankelijk handboek voor persoonlijke ontwikkeling, dat de rijke traditie van het indiaanse medicijnwiel combineert met inzichten uit het Oosten en Europa. Praktische oefeningen en uitdagende opdrachten zetten de gebruiker op het spoor van een reis naar groter zelfinzicht en meer kennis. Het boek vertelt je hoe je kunt:&8226; Putten uit Noord - Amerikaanse bronnen van wijs held, en leren leven volgens het ritme van de natuur;&8226; ontdekken wat de zin is van het leven-,&8226; Varen op het kompas van je individuele totem;&8226; werken aan het ontplooien van jezelf-,&8226; Deelnemen aan praktische oefeningen.

Wil je het boek lezen?Het Medicijnwiel-Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Meadows. Lezen Het Medicijnwiel-Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN